home > blog > sosecure keynote speaker op het internationale art meets security congres in brugge

SoSecure Keynote speaker op het internationale ART meets SECURITY congres in Brugge

 


Op 19 maart 2015 bezochten Dick Drent en Neal Conijn namens SoSecure de "Art meets SECURITY international conference on art related security" in de Oude Sint Jan in Brugge om op te treden als keynote speakers.

 

 


 

Op deze zeer specifieke conferentie voor security managers in het cultureel erfgoed, georganiseerd door OPTIMIT, waren 15 boeiende sprekers die allen de beveiliging van cultureel erfgoed op een unieke manier in het licht zetten. De dag was drukbezocht met 150 bezoekers van over de hele wereld en het bood alle aanwezigen een unieke mogelijkheid om op informele wijze met elkaar in contact te komen en van elkaar te leren.

Na de uitstekende lunch spraken Dick Drent en Neal Conijn over de ontwikkeling van proactieve security in de Nederlandse culturele erfgoed sector. De ontwikkeling van OGRI naar Predictive Profiling en Red Teaming en de toekomstvisie van Protective Intelligence en informatiesamenwerking in het Kenniscentrum Security Intelligence werden behandeld.

 De presentatie werd met enthousiasme ontvangen en ook  in de afsluitende paneldiscussie was er voldoende interesse voor het onderwerp.

De presentatie van SoSecure, evenals die van de meeste andere sprekers kunt u downloaden op de website van de conferentie.

 

Graag bedankt SoSecure hier nogmaals OPTIMIT voor het organiseren van de excellente conferentie en de uitnodiging om te komen spreken.