home > blog > training leugenherkenning

Training Leugenherkenning

 Op 29 juni a.s zal ArtSecure in samenwerking met de Leugenacademie de training leugenherkenning micro expressie organiseren.

Lees hier alles over deze bijzondere dag en schrijf uzelf nu HIER in want het aantal deelnemers is beperkt tot 10 personen.


10 redenen om aan deze dag mee te doen!

  • Niet meer opgelicht worden
  • Geen verkeerde mensen meer aannemen
  • Echte eerlijke vrienden kunnen selecteren
  • Beter kunnen onderhandelen
  • Het voorkomen van teleurstellingen
  • Betere relaties kunnen bouwen
  • De bedoeling achter de woorden herkennen
  • Uit ieder gesprek komen als een winnaar
  • Minder ziekte verzuim
  • Het doorzien van smoesjes en het achterhalen van de werkelijke reden

Voor het programma van deze Leugentraining klikt u hier.

Deze training is bedoeld voor iedereen die leugens wil leren herkennen. Deze training is geschikt voor alle beroepen en in privé situaties.

Bij vele diersoorten komen leugens voor, echter geen enkel levend wezen is in staat op een soortgelijke manier te liegen zoals de mens dit doet. De reden hiervan is, dat liegen vaak loont.
Zo hebben mensen die liegen vaak betere banen, staan hoger op de sociale ladder, hebben meer vrienden enzovoort.

Het bijzondere aan liegen is, dat iedereen het doet maar het vervelend vindt als er tegen hem/haar gelogen wordt.

In de "Leugentraining micro expressie" leer je hoe je vat krijgt op alle signalen die met liegen in verband staan, hoe deze te interpreteren en hoe hier vervolgens mee om te gaan om de leugenaar te ontmaskeren.

De wereld om ons heen, is zich niet meer voor te stellen zonder leugens. Wij maken hier allemaal gebruik van. Het aantal beslissingen die ieder mens dagelijks moet maken is erg hoog. Indien je jouw beslissingen baseert op de input van je gesprekspartner, is het van essentieel belang te weten of deze informatie klopt. Middels onze “Leugentraining micro expressie" wordt het mogelijk om de waarheid achter de woorden te achterhalen.

Na onze "Leugentraining micro expressie" zul je ontdekken, wanneer je wordt voorgelogen en kom je uit je gesprekken als een echte winnaar.

De investering voor deze training is € 695, exclusief btw


Uw trainer Gerard van den Berg

Gerard van den Berg is directeur en grootaandeelhouder van de Leugenacademie, daarnaast is hij hoofdtrainer. Hij heeft een passie voor psychologie en talent voor communicatie. Met ruim 10 jaar ervaring in het trainersvak en met zijn passie voor psychologie, wist hij op te klimmen tot leugenexpert.

Na ruim 2 jaar ontwikkelen heeft deze training zijn huidige vorm gekregen. Door wetenschappelijke onderzoeken uit alle uithoeken van de wereld te bestuderen, te vertalen en tot training te vormen is deze leugentraining ontstaan. Na uitgebreide testen van de methodieken die in de training worden gehanteerd, is alleen het allerbeste overgebleven.

Alvast een voorproefje? Doe hier de Leugentest

Waar:

Het kantoor van ArtSecure & SoSecure
Villa Eikenrode Aerdenhout.
Aerdenhoutsduinweg 1 in Aerdenhout