home > blog > 25% scholingskosten musea gesubsidieerd

25% Scholingskosten musea gesubsidieerd

  

25% Retour van uw scholingskosten over de periode: 1 februari 2011 tot en met 31 juli 2012.

Interesse? Lees dan snel verder.

 

Inleiding

Wist u dat er nog een ESF-subsidie openstaat voor de scholingskosten van uw medewerkers? Waarschijnlijk niet, want van deze subsidie is nog niet veel gebruik gemaakt afgelopen periode. Het zou zonde zijn om deze kans om 25% over de gehele scholingskosten niet terug te vragen, vooral in deze krappe tijd. U hoeft er weinig voor te doen en het is snel terugverdiend.

Uiteraard zijn wij niet de beslissers in deze subsidieronde, maar helpen wij u graag om van deze kans gebruik te maken. De uiteindelijke goedkeuring en toekenning is in handen van het Agentschap Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 
 

Voorwaarden:

  • Scholing vond/vindt plaats in periode 1 februari 2011 tot en met 31 juli 2012
  • Scholing betreft een opleiding/cursus tot en met niveau MBO-4
  • Werknemer is niet in bezit van een diploma HBO of hoger
  • Werknemer had/heeft tijdens opleiding/cursus een arbeidsovereenkomst met de werkgever
  • BHV trainingen vallen buiten deze subsidie


Ervaring

ArtSecure heeft in het verleden voor haar relaties meerdere malen dit subsidietraject met succes aangevraagd o.a. voor de bekostiging van de OGRI trainingscyclus, Beveiliger 2, CHV training en Klantvriendelijkheid- en Hostmanship training.

 

Trainingen

Er zijn in totaal 153 opleidingen, cursussen en trainingen die in aanmerking kunnen komen voor een subsidieverstrekking. Bijvoorbeeld:

  • Computer cursussen
  • CHV trainingen
  • Beveiligingsopleidingen
  • Hostmanship/Klantvriendelijkheids training
  • Opfriscursussen erfgoedgerelateerd (MBO-niveau) 

Voor de BBL-trajecten is er tevens extra subsidie beschikbaar. ArtSecure is u graag van dienst ook als het betreft om een opleiding of cursus van een andere aanbieder.

 

ESF

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) biedt de subsidie voor werknemers in de kunst en cultuursector. U kunt uw aanvraag via ArtSecure indienen en ontvangt hiervoor een checklist die u bij de aanvraag aan ons beschikbaar stelt.

Artsecure ondersteunt en begeleidt u zorgvuldig bij het invullen van de formulieren tot en met het aanbieden van de formulieren aan het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.


 

Aanmelden

Indien uw instelling interesse heeft om gebruik te maken van de teruggave van 25% van de scholingskosten van uw werknemers, vul dan onderstaand contactformulier in wij nemen direct contact met u op. 

Reacties

Dat is goed nieuws, graag met mij contact opnemen.
door: Van Donselaar, 2214 dagen geleden


Geachte heer, mevrouw, Na het zien van een oproep op LinkedIn, kwam ik op uw website met informatie over teruggave van scholingskosten.Graag ontvang ik een overzicht van de voorwaarden en om welke opleidingen dit precies gaat.Wij zijn een detacheringsbureau, gelden daar dezelfde regels voor?Ik verneem het graag, alvast bedankt.Met vriendelijke groet,Isabel Quint
door: Isabel Quint, 2212 dagen geleden


Dat is inderdaad goed nieuws, graag met ons contact op nemen.
door: M. van de Koppel, 2206 dagen geleden


Betreft aanvraag subsidie voor OGRI-1 training.
door: Ina Knol, 2197 dagen geleden


Dag Leen, mijn blijdschap over het goede nieuws heb ik je telefonisch al laten weten. Ik hoor graag de vervolg-stappen. Mochten die op korte termijn gezet moeten worden dan kun - ivm mijn vakantie - contact opnemen met Marc Opstal [financiƫn]Hartelijke groeten,Mirjam
door: M. Hanssen, 2188 dagen geleden


Beste Leen,We willen graag in aanmerking komen voor de subisdieaanvraag voor de Profiling en Red team Training van afgelopen jaar.Kun je vandaag contact opnemen hoe we de aanvraag de deur uit kunnen doen?Met groet,Trudy van de Meerakker040-2381027
door: Trudy van de Meerakker, 2179 dagen geledenReageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht