home > blog

Security Management Congres 2012


Thema: Kosten reduceren = innoveren

Bert van Pel (SoSecure) is uitgenodigd om twee expertsessies tijdens het congres te verzorgen. Tijdens deze sessies zal hij met u in gesprek gaan over Predictive Profiling en waarom dit de proactieve beveiligingsmethodiek van nu is. Wat is de functie van Red Teaming in het proactieve beveiligingsproces? Welke kostenbesparingen kan deze methodiek een organisatie opleveren? 

De economische crisis heeft zijn weerslag op alle delen van organisaties. Dus ook op security. Hoe zorgt u dat security, ondanks een beperkter budget, toch op niveau blijft? Zelfs verbetert? Door te innoveren!

Tijdens het Security Management Congres 2012 krijgt u inzicht in de nieuwste ontwikkelingen om security slimmer in te richten met minder budget. Inspirerende sprekers, boeiende kennissessies, verhelderende inloopsessies, exclusieve expertmeetings en interessante rondetafels: stel zelf uw ultieme congresdag samen. En maak daarmee kennis met innovatieve en kostenreducerende inzichten!

Het programma is opgebouwd uit verschillende inspirerende sessies: plenaire sessies, sessies waarvoor u bij uw inschrijving al een keuze maakt (kennissessies en expertsessies) en sessies waar u vrij kunt inlopen (inloopsessies en de rondetafelgesprekken).

Kijk hier voor het volledige programma en om u in te schrijven.