home > blog

Download nu onze nieuwste Whitepapers

 

Download kosteloos onze whitepapers, hierin delen we graag kennis met u. Whitepapers zijn kennis documenten over een specifiek onderwerpen met betrekking tot de Beveiligingsmethodiek van nu. 

 U kunt de onderstaande whitepapers downloaden:

 

SoSecure Group lanceert de Red Teaming Groep Nederland

 

Per 1 februari start de SoSecure Group met een voor Nederland uniek initiatief van Peer-to-Peer Red Teaming oefeningen. Wij hebben in de afgelopen twee jaar al veel ervaring opgedaan met het organiseren van Red Teaming oefeningen. Zowel de SoSecure Group als haar opdrachtgevers zijn inmiddels overtuigd van de positieve inpact die Red Teaming heeft op alle veiligheidsprocessen binnen een organisatie.   

 

Red Teaming

Vanuit deze positieve ervaringen tillen wij onze Red Teaming oefeningen nu naar een nieuw niveau waarbij wij de interactie tussen onze opdrachtgevers verder gaan versterken en de ervaringen met elkaar gaan delen. De leden van Red Teaming Groep Nederland gaan zelf actief ervaren wat het is om Red Teaming oefening uit te voeren. Het spreekt voor zich dat u daarbij volledig wordt ondersteund en opgeleid wordt door de Red Teaming experts van de SoSecure Group.

 

Red Teaming Groep Nederland

Het doel van deze groep is het collegiaal uitvoeren van Red Teaming oefeningen en het onderling delen van kennis en ervaringen. Dit stelt de deelnemers in staat om de kwaliteit van de beveiliging en communicatie processen te verbeteren.  

 

Kosten besparen op beveiliging

Met Red Teaming kunt u aanzienlijke kostenbesparingen realiseren op uw beveiligingsmaatregelen. Lees meer over kostenbesparingen in de Whitepaper Red Teaming. 

 

Extra Bennefits

De leden van de Red Teaming groep Nederland profiteren niet alleen van een exclusief en groeiend netwerk maar ontvangen ook regelmatig trainingen en workshops op het gebied van Red Teaming en Predictive Profiling.

 

Vertrouwen gewaarborgd

De stichting ESIF (European Security and Intelligence Foundation) zal als onafhankelijke partij toezicht houden op het waarborgen van de vertrouwelijkheid van alle (informatie-)processen, en screening van de deelnemers.

 

Ook lid worden van de Red Teaming Groep Nederland? Neem contact op met ons.