alt

Museumbeveiliging

Meer dan 20 jaar ervaring in veiligheidszorg in diverse sectoren is samengekomen in ArtSecure. Door een innovatief beleid te voeren en onze expertise continu af te stemmen op de behoeften van onze opdrachtgevers, kunnen wij gastheerschap in combinatie met een optimale vorm van museumbeveiliging samenvoegen. Het resultaat is een verbetering van de veiligheid en verlaging van de operationele kosten. 

Innovatieve oplossingen

Ieder museum en iedere situatie is uniek. ArtSecure begrijpt dit als geen ander en vandaar dat wij u niet kunnen helpen met “kant en klaar” oplossingen. Vanuit onze expertise en multidisciplinaire aanpak analyseren wij eerst de bestaande situatie en leveren dan pas de producten en diensten die zijn afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Wij voorzien in innovatieve en door onszelf ontwikkelde oplossingen.

Kwaliteit

ArtSecure museumbeveiliging staat garant voor kwaliteit. Om dit waar te maken hebben wij voor u en onze eigen medewerkers een intensief trainingsprogramma en begeleidingstraject ontwikkeld waarin zij worden opgeleid tot hoogwaardige museumbeveiligers en publieksmedewerkers.    

Wilt u ook weten hoe u de kwaliteit van veiligheid kunt verbeteren en tegelijkertijd de kosten kan reduceren?

Maak dan een vrijblijvende afspraak.