home > veiligheidszorg cultureel erfgoed > inhuur beveiligingsavvy assessment
alt

Savvy Assessment

 

ArtSecure biedt, in samenweking met Next HRM, een uniek assessment dat volledig is toegesneden op het competentieprofiel van een museumbeveiliger op alle niveaus.

Ons assessment is ontwikkeld in Israël en wordt inmiddels wereldwijd bij vele toonaangevende bedrijven en instellingen toegepast. Ons assessment heeft een zeer hoog voorspellend karakter en de kosten zijn uitzonderlijk laag.

 

Leuk om te doen

Een assessment kan soms beangstigend werken op een kandidaat. Daarnaast is de afgenomen test  meestal niet specifiek gericht op de competenties van een museumbeveiliger of, meer specifiek, op uw ideale profiel. Savvy werkt als een game, met veel plaatjes en oefeningen die leuk zijn om te doen. De kandidaten worden zo spelenderwijs, maar sluitend getest op intelligentie, persoonlijkheid, vaardigheden en integriteit.

 

Hoge voorspelbaarheid

Een gemiddeld interview geeft een voorspelbaarheid van ongeveer 10% op de toekomstige prestaties, een gemiddelde psychologische test levert ongeveer 50% voorspelbaarheid op. ArtSecure voorspelt de toekomstige prestaties van kandidaten echter tussen de 65 en 85 %.

 

Prestatievoorspelling

Gebruikelijk is dat een assessment op de geschiktheid van een kandidaat voor een functie test. Dat iemand uiteindelijk laag, gemiddeld of hoog presteert, hangt volgens ArtSecure echter van andere variabelen af. Zo kan een hoge intelligentie in een traditionele assessment een hoge score opleveren, maar in de praktijk een handicap zijn. Het kan namelijk best zijn dat een medewerker zich snel gaat vervelen en dat zijn prestaties verminderen. Ons assessment berekent de optimale score op basis van de prestaties in uw organisatie.